Webinars

Македонија. Специјален гостин на вебинарот на SOLARGROUP

Presentation Language: Македонски
Jun 29, 2023, 4:00 PM UTC
Водител на емисијата —  Марија Поповска, Водечки партнер на SOLARGROUP

Специјален гостин на програмата — Павел Филипов - раководител на одделот за реклами и односи со јавност при SOLARGROUP. Тој ќе зборува за најновите вести и достигнувања во врска со проектот и со SOLARGROUP. Ќе одговара на прашања од присутните и така ќе помогне подобро да го разберете проектот.  

Линк за онлајн-емисијата https://solargroup.zoom.us/j/6541637628?pwd=Tmtvam9SN0cxcVNFZjlMTkhOUkJRUT09   
 
Вебинарот се одржува на македонски јазик.
 
Вебинарот ќе им користи на сите учесници во проектот „Мотори на Дујунов“.