Webinars

Македонија. Специјален гостин на вебинарот на SOLARGROUP

Presentation Language: Hrvatski
Mar 16, 2023, 5:00 PM UTC
Водител на емисијата — Kирил Кокалевски, партнер на SOLARGROUP

Специјален гостин на програмата — Сергеј Шевченко - раководител на техничката поддршка на SOLARGROUP. Тој ќе ги анализира најчестите грешки кои се појавуваат при користењето на бек офис-от и вообичаените прашања кои ги добиваат експертите за техничка поддршка.

Линк за онлајн-емисијата https://solargroup.zoom.us/j/6541637628?pwd=Tmtvam9SN0cxcVNFZjlMTkhOUkJRUT09   
 
Вебинарот се одржува на македонски јазик.
 
Вебинарот ќе им користи на сите учесници во проектот „Мотори на Дујунов“.