Webinars

Македонија. Специјален гостин на вебинарот на SOLARGROUP

Presentation Language: Hrvatski
Dec 22, 2022, 6:00 PM UTC
Водител на емисијата — Kирил Кокалевски, партнер на SOLARGROUP

Специјален гостин на програмата — Павел Филипов - раководител на одделот за реклами и односи со јавност при SOLARGROUP. Тој ќе зборува за најновите вести и достигнувања во врска со проектот и со SOLARGROUP. Ќе одговара на прашања од присутните и така ќе помогне подобро да го разберете проектот.
 
Линк за онлајн-емисијата https://solargroup.zoom.us/j/6541637628?pwd=Tmtvam9SN0cxcVNFZjlMTkhOUkJRUT09   
 
Вебинарот се одржува на македонски јазик.
 
Вебинарот ќе им користи на сите учесници во проектот „Мотори на Дујунов“.