Webinars

Македонија. Специјален гостин на вебинарот на SOLARGROUP

Presentation Language: Hrvatski
Sep 15, 2022, 5:00 PM UTC
Водител на емисијата — Kирил Кокалевски, партнер на SOLARGROUP

Специјален гостин на програмата — Павел Шадскиј - комерцијален директор на SOLARGROUP. Тој ќе зборува за ширењето на SOLARGROUP на светско ниво и за можностите кои оваа компанија им ги нуди на своите партнери.
 
Линк за онлајн-емисијата https://solargroup.zoom.us/j/6541637628?pwd=Tmtvam9SN0cxcVNFZjlMTkhOUkJRUT09   
 
Вебинарот се одржува на македонски јазик.
 
Вебинарот ќе им користи на сите учесници во проектот „Мотори на Дујунов“.