Webinars

Македонија. Презентација на партнерската програма на SOLARGROUP

Presentation Language: Македонски
Jun 15, 2023, 4:00 PM UTC
Вебинарот го води Кирил Кокалевски, квалификуван говорник на SOLARGROUP, и партнер на компанијата во Северна Македонија

Линк за онлајн-емисијата https://solargroup.zoom.us/j/6541637628?pwd=Tmtvam9SN0cxcVNFZjlMTkhOUkJRUT09   

Во оваа онлајн-емисија ќе ги дознаете сите можности за заработка кои ги нуди партнерската програма на SOLARGROUP, и ќе добиете одговор на вашите прашања.

Како можам додатно да заработам ако инвестирам уште денес?

Што ви е потребно за да имате добра заработка од партнерската дејност?

Какви можности за работа им се нудат на партнерите?

Презентацијата е на македонски јазик.
 
Вебинарот ќе им користи на оние што сакаат партнерската дејност во SOLARGROUP да им стане извор на дополнителен или главен приход. 
Share the link