Webinars

Македонија. Презентација на меѓународната финансиска компанија SOLARGROUP

Presentation Language: Македонски
Jun 22, 2023, 4:00 PM UTC
Водител на емисијата — Kирил Кокалевски, партнер на SOLARGROUP

Линк за онлајн-емисијата https://solargroup.zoom.us/j/6541637628?pwd=Tmtvam9SN0cxcVNFZjlMTkhOUkJRUT09   

Во овој директен пренос, ќе дознаете какви можности им нуди компанијата SOLARGROUP на инвеститорите, на партнерите и на проектите со кои соработува.

Ќе го добиете одговорот на следниве прашања:

Зошто е доходовно да се инвестира во проекти кои ги финансира SOLARGROUP?

Како заработуваат партнерите на оваа компанија?

Кои проекти ги финансира SOLARGROUP во моментов?
   
Вебинарот ќе им користи на оние што сакаат да дознаат нешто повеќе за SOLARGROUP и за можностите што таа ги нуди, како и за тоа каде исплатливо да инвестираат и да пронајдат нов извор на заработка.

Презентацијата ќе се одржи на македонски јазик.