Webinars

Македонија. Презентација на инвестицискиот проект „Мотори на Дујунов“

Presentation Language: Hrvatski
Dec 15, 2022, 6:00 PM UTC
Водител на емисијата — Kирил Кокалевски, партнер на SOLARGROUP

Линк за онлајн-емисијата https://solargroup.zoom.us/j/6541637628?pwd=Tmtvam9SN0cxcVNFZjlMTkhOUkJRUT09   

Во оваа онлајн-емисија ќе бидат изнесени многу информации за овој проект и ќе добиете одговор на вашите прашања.

Кои се целите на овој проект, и што се постигнува со него?

Кои се посебните карактеристики и предности на технологијата „Славјанка“?

Како можам да заработам ако инвестирам во овој проект уште сега?

Презентацијата е на македонски јазик.
 
Вебинарот ќе им користи на оние што се заинтересирани да инвестираат во иновации и што сакаат да учествуваат во овој голем меѓународен проект.