Meetings

Презентација на проектот „Моторите на Дујунов“ и SOLARGROUP

Presentation Language: Hrvatski
Sep 16, 2022, 5:30 PM UTC
Кога: петок, 16.09. 2022 во 17.30 (UTC+2) локално време.

Каде: Дом на АРМ, Скопје
Адреса: ул. Македонија, бб 1000, Скопје


Средбата ќе ве интересира доколку веќе сте инвеститор/партнер на проектот или ако штотуку почнувате да се запознавате со него и сакате да научите како да заработите пари од инвестирањето во проектот.

Говорници: водечки партнери на SOLARGROUP во Македонија
Васко Поповски и Кирил Кокалевски.

Средбата ќе се одржи на македонски јазик.

На настанот ќе:
- научите каков е проектот „Моторите на Дујунов“ и како да заработите преку учество во него;
- добиете сеопфатни информации за технологијата „Славјанка“;
- дознаете најновите вести за проектот;
- добиете одговори на вашите прашања во врска со проектот;
- научите за профитабилни инвестициски понуди;
- се запознаете со претставниците на SOLARGROUP во вашата земја, инвеститорите и партнерите на проектот;

Учество на средбата е бесплатно.

Бројот на учесници е ограничен. Регистрирајте се за да присуствувате Само регистрираните учесници ќе добијат промотивен код за 5% попуст при купување на нов инвестициски пакет