Meetings

Презентација на проектот „Моторите на Дујунов“ и на компанијата SOLARGROUP во Северна Македонија / Охрид

Presentation Language: Hrvatski
Feb 11, 2023, 1:00 PM UTC
 Во Северна Македонија ќе се одржи офлајн состанок посветен на проектот „Моторите на Дујунов“ и на партнерското работење со SOLARGROUP.

Кога:  Сабота,  11.02.23  во 14:00 (UTC+1) по локално време.

Каде: 4R73 HHM Муниципалитет Охрида, Мите Богоевски, Охрид 

Ќе им користи на оние што веќе се инвеститори и партнери на SOLARGROUP, како и на оние што планираат да инвестираат во овој меѓународен иновативен проект.

Меѓу говорниците на состанокот ќе бидат:
- Васко Поповски, национален партнер на SOLARGROUP во Северна Македонија;
- Марија Поповска,  партнер на SOLARGROUP во Северна Македонија. 

Средбата ќе се одржи на македонски јазик.

На настанот ќе:
- научите каков е проектот „Моторите на Дујунов“ и како да заработите преку учество во него;
- добиете сеопфатни информации за технологијата „Славјанка“;
- дознаете најновите вести за проектот;
- добиете одговори на вашите прашања во врска со проектот;
- научите за профитабилни инвестициски понуди;
- се запознаете со претставниците на SOLARGROUP во вашата земја, инвеститорите и партнерите на проектот;

Учество на средбата е бесплатно.

Бројот на учесници е ограничен. Регистрирајте се за да присуствувате.