Meetings

Презентација на проектот „Моторите на Дујунов“ и на компанијата SOLARGROUP во Северна Македонија / Скoпје

Presentation Language: Hrvatski
Feb 8, 2023, 6:00 PM UTC
Во Северна Македонија ќе се одржи офлајн состанок посветен на проектот „Моторите на Дујунов“ и на партнерското работење со SOLARGROUP.

Кога: среда, 08.02.2023 года во 19:00 (UTC+1) по локално време.

Каде: улица Волгоградская, дом 4, подъезд 4, квартира 1, Карпош 4, 1000 Скопье

Состанокот ќе биде одржан на македонски јазик. Ќе им користи на оние што веќе се инвеститори и партнери на SOLARGROUP, како и на оние што планираат да инвестираат во овој меѓународен иновативен проект.

Меѓу говорниците на состанокот ќе бидат:
- Васко Поповски, национален партнер на SOLARGROUP во Северна Македонија;
- Кирил Кокалевски, водечки партнер на SOLARGROUP во Северна Македонија. 

На овој настан:
- ќе дознаете повеќе за проектот „Моторите на Дујунов“ и ќе ги слушнете најновите вести за неговиот развој; 
- ќе разберете како може да заработите од партнерскиот бизнис со SOLARGROUP;
- ќе добиете одговор на сите ваши прашања во врска со проектот;
- ќе се запознаете со националниот претставник на SOLARGROUP во вашата земја и со останатите учесници на состанокот, инвеститорите и партнерите.

Учеството е бесплатно.

Бројот на учесници е ограничен. 

Побрзајте и регистрирајте се за да можете лично да присуствувате на настанот!